Hoi filmliefhebber, welkom op onze blog! Op deze plek houden wij je op de hoogte van alles wat te maken heeft met de bioscopen van Rotterdam. Allemaal houden we van cinema én van Rotterdam. Menig uurtje hebben we zelf onderuitgezakt naar het scherm gekeken, of juist vol spanning vanaf het puntje van onze stoel een mooi verhaal gevolgd. We spreken er veel over met elkaar, hebben allemaal wel een mening over wat we goed vinden en beschouwen film kijken als een van onze grootste hobby’s.

Onze liefde voor films willen we graag met je delen. Daarom zijn we deze blog begonnen: cinemarotterdam.nl. Hier vertellen we je over de cinema’s van onze mooie stad. We informeren je over de bioscopen waar je het best naar de film kunt gaan. We attenderen je op bijzondere nieuwe films die draaien en die je gezien moet hebben. Als er bijzondere dingen staan te gebeuren, nieuwe technieken worden geïntroduceerd, of als er iets anders is wat jij moet weten, kun je dat allemaal op onze blog vinden.

Wij zijn een jong team, naar de film gaan is een van onze passies. Natuurlijk kijkt iedereen tegenwoordig thuis films en series on demand. Toch gaat er wat ons betreft niets boven een bioscoopbezoek. Even weg uit je dagelijkse omgeving, er eens goed voor gaan zitten met een bak popcorn op schoot, dat maakt de bioscoop uniek. Dit plezier willen we natuurlijk niet voor onszelf houden!

Of je nu een inwoner bent van Rotterdam en op zoek naar die ene unieke bioscoopervaring, of als je gewoon een film zoekt om een leuk avondje met je vrienden naar Rotterdam te komen, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij weten welke bioscopen je het beste kunt bezoeken als je in de stad komt. Wij houden nauwlettend in de gaten welke films gedraaid gaan worden, of de cinema’s nieuwe ervaringen aanbieden, en vertellen je er graag over.

Heb je vragen aan ons, heb je tips die wij niet mogen missen, of wil je ervaringen met ons delen, neem dan gerust contact met ons op. Veel plezier bij de film!