Volg Cinéma Rotterdam:
Cinema Rotterdam

Club

Over Club Cinéma

Club Cinéma is al jaren 1 van de hotspots op uitgaansgebied van Rotterdam.
Cinéma is 'the place to be' voor iedereen die op zoek is naar een spectaculair avondje uit. Gelegen in het Rotterdamse uitgaanshart, weet het hippe en trendy publiek Cinéma te vinden. Het staatbeeld in het weekend wordt bepaald door gezellige mensen, wachtend in een rij. Met drie grote barren in drie verschillende sferen verplaats je jezelf in een omgeving waar je optimaal kunt genieten. Cinéma is een verfijnde spot voor de echte levensgenieter.

Iedere donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag is de Club Cinéma open voor publiek.

Cinéma Main:
Zodra je de deuren van Cinéma binnenstapt sta je gelijk in de Cinéma Main.
Hier verwelkomen de Cinéma dj's je met de lekkerste muziek en begroet het professionele barpersoneel je met een hartelijke glimlach! In de Cinéma Main zijn ook de viptafels te gesitueerd.


Kus Bar:
De Kus Bar bevindt zich direct achter de Cinéma Main en heeft 1 grote bar en verschillende relax hoeken waar je gezellig een drankje kan doen als je even uit de drukte van de Cinéma Main wilt ontsnappen.
Het geluid van de Kus bar staat in verbinding met de Cinéma Main dus ook hier kun je genieten van de beste muziek die de DJ's ten gehore brengen.


R&B Lounge:
Als je de trap naar beneden gaat kom je uit in de ondertussen erg populaire R&B Lounge van Cinéma Rotterdam. De beste R&B van toen en nu komt je hier tegemoet en ook hier kan je een drankje nuttigen bij de grote bar die achterin de R&B lounge te vinden is!